نشست مدیر حوزه های علمیه خواهران استان و برخی مسئولین با آیت الله صفایی بوشهری
این دیدار با حضور آیت الله صفایی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر، حجت الاسلام جمالی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان ، جناب آقای رضایی مدیر کل آموزش و پرورش و مدیر تبلیغ مدیریت حوزه های علمیه خواهران استان، مدیر حوزه علمیه الزهراء(س) و مسئول دفتر همکاری حوزه و آموزش و پرورش با هدف ساماندهی مشاورین دینی اعزامی به مدارس آموزش و پرورش و بررسی اعتبارات این طرح برگزار گردید.
حجت الاسلام جمالی مدیر حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر ضمن ارائه گزارشی از فعالیت مبلغات در سطح استان بیان داشتند: در حال حاضر 200 مبلغه در سطح استان مشغول به تبلیغ هستند که قریب به 50 نفر از آنان به شکل ویژه با عنوان مشاور دینی در مدارس آموزش و پرورش فعالیت می کنند، که امیدواریم تا سال آینده تمامی این مبلغات با فراگیری آموزش های لازم به شکل ویژه در مدارس آموزش و پرورش مشغول به فعالیت شوند.
آیت الله صفایی نماینده محترم ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به اهمیت و ضرورت اجرای این طرح در مدارس آموزش و پرورش بیان داشتند: نسل خردسال ما در این برهه از زمان دچار آسیب شده اند، که این خود نشان از این است دشمن از راه های گوناگون بویژه ماهواره توانسته بر روی خانواده ها تا حدودی اثر بگذارد، تا جایی که برخی از خانواده ها محل ترویج اندیشه های بیگانه شده اند و به این شکل است که با این انگیزه و اندیشه و فکر به تدریج رشد و پرورش می یابند و موجب فساد خود و اطرافیان و محیط پیرامون خود می گردند.
ایشان با بیان اینکه آموزش و پرورش منضبط ترین بخش در زندگی کودک و نوجوان و جوان است اظهار داشتند: باید حوزه پرورش در آموزش و پرورش بیشتر مورد توجه قرار گیرد و برروی آن کار شود، چرا که آموزش منهای پرورش فساد و جنایت به همراه دارد. بنابراین فرق ما با بسیاری از کشورهای اروپایی این است که در کنار آموزش به پرورش انسان ها همت داریم.
امام جمعه بوشهر در ادامه، به راه اندازی یک سامانه کاری دراین استان با توجه به تعداد مدارس و دانش آموزان اشاره نمودند و خاطرنشان کردند: باید یک شورای عالی مدیریت پرورش، مرکب از مدیریت حوزه های علمیه خواهران و برادران و نمایندگان مشاورین دینی جهت برنامه ریزی و برخی از نماینده مسئولین از جمله استانداری، منطقه ویژه و نیروگاه جهت تامین اعتبارات تشکیل گردد تا بتوان از این طریق و با استفاده از سند تحول بنیادین بحث پرورش را در این استان بومی سازی کرد و برای هریک از دانش آموزان در مقاطع مختلف، به طور مستقل برنامه هایی جامع و کامل و تاثیرگذار اجراء نمود.
آیت الله صفایی با اشاره به نشست های فصلی در خصوص این طرح بیان داشتند: باید در این نشست ها قوت و ضعف های این طرح مورد بررسی قرارگیرد و حتی المقدور ضعف ها را برطرف نمود.
ایشان در پایان بیاناتشان به ارائه گزارشی از سوی مشاورین، تشکیل اتاق مشاوره و برگزاری همایش و کارگاه های آموزشی در خصوص این طرح اشاره کردند.